Meer weten over verzuimbegeleiding, werkplekonderzoek (WPO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of medische keuring voor beroepschauffeurs? Wij helpen u graag verder. Bel nu 033 - 494 2280

Volledig grip op het hele verzuimproces

Voorheen was het zo dat een verzuimapplicatie slechts één protocol kende. Maar geen mens of verzuimhistorie is hetzelfde. Daarom houdt Humannet Verzuim rekening met de individuele verschillen van mensen en hun verzuim- en herstelhistorie. Hierdoor kan de begeleiding veel persoonlijker en effectiever zijn. Dat werkt aanzienlijk beter.

Humannet Verzuim biedt een totaaloplossing voor alle betrokkenen in het verzuimproces (medewerk(st)er, casemanager, leidinggevende, P&O’er, bedrijfsarts en arbodienst). Alle betrokkenen krijgen toegang tot hun eigen deel van het systeem en kunnen dus informatie met elkaar delen. Daarnaast worden alle acties, berichten en documenten centraal in het dossier opgeslagen. Verlies of versnippering van informatie wordt dus voorkomen. En is er volledig grip op het proces. Houdt u hierbij in gedachten dat het hele verzuimmanagement met Humannet Verzuim via internet verloopt. Dit levert enorme kostenbesparingen op. 

Voor iedere klant van Claris arbodiensten is het gebruik van Humannet Verzuim inbegrepen in het abonnementstarief.  U bespaart zich de kosten voor ontwikkeling, installatie, beheer, onderhoud, updates, nieuwe releases, back-up en beveiliging van een eigen verzuim managementsysteem.

Verzuimstatistieken

Op ieder gewenst moment kunt u via Humannet Verzuim verzuimcijfers en statistieken opvragen voor de totale organisatie. U kunt echter ook een onderverdeling in sectoren en afdelingen opvragen. Het betreft verzuimcijfers (percentage, duur en frequentie).  Maar ook een overzicht van de medewerkers die frequent verzuimen of het verzuim per leeftijdscategorie is mogelijk.

Voor meer informatie over de applicatie Humannet Verzuim, verwijzen wij u graag naar de website van VCD Humannet.

Offerte aanvragen

Rienks Arbodiensten

033 - 494 22 80
info(at)arbodienst.nl

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Calamiteiten:
Voor calamiteiten buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de operationeel manager van Rienks Arbodiensten, mevrouw H. Vlot (Heleen) is bereikbaar op 06 - 2325 2221.

Ons adres:
Speelkamp 28
3831 PE Leusden

Facebook

Twitter

LinkedIn