Meer weten over verzuimbegeleiding, werkplekonderzoek (WPO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of medische keuring voor beroepschauffeurs? Wij helpen u graag verder. Bel nu 033 - 494 2280

Onderzoek naar het nieuwe werken

Bent u in uw organisatie al bekend met Het Nieuwe Werken? Werkt u al op deze manier of wilt u hiermee starten, maar weet u niet wat er allemaal bij komt kijken?


Op dit moment is Jantine Ravenhorst bezig met een onderzoek bij Claris arbodiensten naar Het Nieuwe Werken. Zij is in februari gestart met de minor Arbeidsrecht van de HBO opleiding Personeel&Arbeid.

In dit onderzoek is centraal gesteld: de rechten en plichten van de werkgever bij Het Nieuwe Werken. 
De deelonderwerpen die hierbij komen kijken zijn:
- de werkplek (arbeidsomstandigheden);
- werkgeversaansprakelijkheid;
- arbeidstijden en
- de arbeidsovereenkomst.  
  • Om het onderzoek, naast haar literatuurstudie, meer diepgang te geven, wil Jantine graag in gesprek te komen met bedrijven die geïnteresseerd zijn in Het Nieuwe Werken (hiermee van start willen gaan) of bedrijven die al volop bezig zijn met het nieuwe werken. 
  • In dit gesprek zal vooral naar voren komen: hoe er gekeken wordt naar Het Nieuwe Werken, naar de ervaringen/beleving in bedrijven met Het Nieuwe Werken, waar de knelpunten zitten en of bedrijven bekend zijn met de rechten en plichten die erbij komen kijken etc. De gesprekken/interviews staan gepland in week 16 (16 t/m 20 april 2012) bij u in het bedrijf. 
  • Uiteraard zult u, als u besluit mee te werken, de beschikking krijgen over de rapportage en het daaruit volgende advies van het onderzoek.
  • Bent u geïnterreseerd, neem dan contact op via Heleen Vlot

Offerte aanvragen

Rienks Arbodiensten

033 - 494 22 80
info(at)arbodienst.nl

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Calamiteiten:
Voor calamiteiten buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de operationeel manager van Rienks Arbodiensten, mevrouw H. Vlot (Heleen) is bereikbaar op 06 - 2325 2221.

Ons adres:
Speelkamp 28
3831 PE Leusden

Facebook

Twitter

LinkedIn