Meer weten over verzuimbegeleiding, werkplekonderzoek (WPO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of medische keuring voor beroepschauffeurs? Wij helpen u graag verder. Bel nu 033 - 494 2280

Aanpak agressie en geweld tegen dienstverlenend personeel

Doet u als werkgever genoeg om uw werknemers te beschermen tegen agressie en geweld? Met de zelfinspectie checkt u of uw aanpak van agressie en geweld op orde is.

Sinds 1 maart 2011 is de tool Zelfinspectie aanpak Agressie en Geweld van de Arbeidsinspectie online. Op www.zelfinspectie.nl kunnen werkgevers en leden van ondernemersraden het agressiebeleid van hun organisatie toetsen aan de aspecten waar de Arbeidsinspectie bij een controle op let. 
Daarnaast geeft de tool concrete aanbevelingen om agressie en geweld aan te pakken.
Geeft een gebruiker aan dat hij werkzaam is in een bepaalde branche, dan past de tool de vragenlijst hierop aan. Deze tool is een eerste instrument dat de Arbeidsinspectie aan organisaties aanbiedt. In de komende jaren wil de inspectie nog meer tools ontwikkelen.

Offerte aanvragen

Rienks Arbodiensten

033 - 494 22 80
info(at)arbodienst.nl

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Calamiteiten:
Voor calamiteiten buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de operationeel manager van Rienks Arbodiensten, mevrouw H. Vlot (Heleen) is bereikbaar op 06 - 2325 2221.

Ons adres:
Speelkamp 28
3831 PE Leusden

Facebook

Twitter

LinkedIn