Meer weten over verzuimbegeleiding, werkplekonderzoek (WPO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of medische keuring voor beroepschauffeurs? Wij helpen u graag verder. Bel nu 033 - 494 2280

Vakantie, voorkom stress!

Omdat veel mensen nog snel allerlei praktische zaken moeten regelen, zowel thuis als op het werk, gaat niet iedereen altijd even onbezorgd op vakantie. Met de juiste voorbereidingen voorkomt u stress.

Maakt u vaak nog wat extra lange werkdagen voordat u op vakantie gaat?

Plan niet alleen uw vakantie, maar ook uw laatste werkweek.
Voorkom belangrijke deadlines, neem geen klussen meer aan die u niet af kunt ronden en zorg voor tijdige overdracht aan uw collega''''''''''''''''s. U kunt met een gerust gevoel op vakantie als uw mailbox leeg is, uw bureau opgeruimd en uw aanwezigheidassistent aan staat.

Wilt u zowel geestelijk als lichamelijk tot rust komen, ga er dan minimaal twee weken tussenuit. En bent u weer terug van vakantie, zorg er voor dat u de eerste week niet vol plant met allerlei afspraken. Laat als het kan de afwezigheidassistent een dagje langer aan staan. Dat geeft u de ruimte om in alle rust de mail te lezen en de zaken weer op te pakken.

De medewerkers van Claris arbodiensten wensen u een fijne vakantie!

Offerte aanvragen

Rienks Arbodiensten

033 - 494 22 80
info(at)arbodienst.nl

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Calamiteiten:
Voor calamiteiten buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de operationeel manager van Rienks Arbodiensten, mevrouw H. Vlot (Heleen) is bereikbaar op 06 - 2325 2221.

Ons adres:
Speelkamp 28
3831 PE Leusden

Facebook

Twitter

LinkedIn