Meer weten over verzuimbegeleiding, werkplekonderzoek (WPO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of medische keuring voor beroepschauffeurs? Wij helpen u graag verder. Bel nu 033 - 494 2280

vitale en gezonde medewerkers!

Een vitale medewerker voelt zich fysiek, mentaal en sociaal ‘fit''''''''''''''''. Hij of zij werkt met passie en plezier en heeft voldoende energie om dit ook in de organisatie te steken. Uit onderzoek blijkt dat vitale medewerkers productiever en creatiever zijn, beter om kunnen gaan met stress en bovendien minder vaak ziek zijn. Ofwel vitale medewerkers presteren beter en/of langduriger.

Vitaliteit van medewerkers wordt niet alleen door factoren op het werk beïnvloed maar vooral ook door de situatie thuis. Heeft de medewerker een gezonde leefstijl (gezonde voeding, voldoende beweging, rust en ontspanning) en is er sprake van een goede balans tussen werk en prive? 

Claris arbodiensten heeft een vitaliteitsprogramma ontwikkeld waarbij de meeste aspecten van een gezonde leefstijl behandeld worden.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of een offerte voor een vitaliteitsprogramma voor uw medewerkers, neem dan contact met ons op!Offerte aanvragen

Rienks Arbodiensten

033 - 494 22 80
info(at)arbodienst.nl

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Calamiteiten:
Voor calamiteiten buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de operationeel manager van Rienks Arbodiensten, mevrouw H. Vlot (Heleen) is bereikbaar op 06 - 2325 2221.

Ons adres:
Speelkamp 28
3831 PE Leusden

Facebook

Twitter

LinkedIn