Meer weten over verzuimbegeleiding, werkplekonderzoek (WPO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of medische keuring voor beroepschauffeurs? Wij helpen u graag verder. Bel nu 033 - 494 2280

de Nationale Traploopweek

de Nationale Traploopweek

Op 29 september begint de Nationale Traploopweek. In deze week vraagt het Diabetes Fonds aandacht voor traplopen als vorm van beweging die de gezondheid van werknemers kan stimuleren. Ook uw organisatie zich aanmelden voor de Traploopweek. Meldt u zich aan, dan ontvangt u middelen waarmee u het traplopen kunt promoten onder de werknemers.

Volgens het Diabetes Fonds beweegt bijna de helft van werkend Nederland te weinig. Omdat voldoende beweging de kans op diabetes type 2 in de helft van de gevallen kan voorkomen, wil het Diabetes Fonds beweging extra promoten. Traplopen is een laagdrempelige vorm van bewegen waar werknemers dagelijks voor kunnen kiezen. U laat met de traploopweek aan uw medewerkers zien dat gezondheid belangrijk is en dat zij hier zelf ook aan kunnen bijdragen.

Wilt u met uw organisatie meedoen aan de Traploopweek, dan kunt u zich nu gratis aanmelden via www. traploopweek.nl. U ontvangt na aanmelding diverse communicatiemiddelen waarmee u traplopen binnen uw organisatie kunt aanwakkeren. Zo kunt u motiverende posters ophangen of voetstappen op de grond plakken die naar de trap leiden. Volgens het Diabetes Fonds stimuleren dergelijke simpele maatregelen het traplopen. Deelname aan de Traploopweek is hoe dan ook een investering in duurzame inzetbaarheid en een steun aan een goed doel.

Offerte aanvragen

Rienks Arbodiensten

033 - 494 22 80
info(at)arbodienst.nl

Bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Calamiteiten:
Voor calamiteiten buiten kantoortijden, kunt u contact opnemen met de operationeel manager van Rienks Arbodiensten, mevrouw H. Vlot (Heleen) is bereikbaar op 06 - 2325 2221.

Ons adres:
Speelkamp 28
3831 PE Leusden

Facebook

Twitter

LinkedIn